BROODJE POPOV AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 50 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodje Popov Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

11 feb 2024 om 14:35 Three times in a row they got the order wrong. The food is good but I don't want to order from them if I'm not sure they'll deliver what I want
20 jan 2024 om 1:52 Dit is letterlijk het lekkerste broodje dat ik in maanden heb gegeten. Cheesesteak heerlijk mals zo zacht smeuig!! Mij erbij als vaste klant !
16 jan 2024 om 14:38 Ik geef eigenlijk bijna nooit een review, maar ik vond mijn broodje smashed avocado met kip & bacon echt DELICIOUS! Lekker gekruid, malse kip, heerijk broodje, echt perfect gewoon. Een van de beste broodjes die ik heb gegeten.
12 jan 2024 om 14:13 great crunchy sandwiches, quite large too. The pastrami is filled very well, as is the hot chicken. Colleagues were happy with their 'broodjes'.
2 jan 2024 om 18:34 Prima
31 dec 2023 om 15:15 Great tasty food. Amazing Philly cheesesteak and other sandwiches. They always follow my special order notes. Highly recommend!
30 dec 2023 om 17:05 Great club sandwich on steroids,was huge and super tasty well worth the price....
21 dec 2023 om 13:03 super lekker sandwich!
5 dec 2023 om 13:29 Heerlijk! Maar de levering is te lang (meer dan 60 min).
29 nov 2023 om 18:05 Was weer heerlijk, had de hotdog en een broodje kip allebei geweldig!
29 nov 2023 om 17:35 Great food
23 nov 2023 om 17:24 Took too long, POPOV is around The corner. I saw in The map that driver took a far longer road.