BROODJE POPOV AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 60 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodje Popov Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 16:02 Great food!!
26 mei 2024 om 12:12 Duurde 2,5 uur voordat ik mn broodje had. Was boos maar het broodje was wel echt heel lekker
28 apr 2024 om 17:07 Alles HEERLIJK!
4 apr 2024 om 16:07 Great food
8 mrt 2024 om 8:23 broodje filet americain heerlijk. vooral het broodje zelf was super lekker en krokant.
7 mrt 2024 om 21:01 Normaal gesproken is het echt goed, maar vandaag was het brood, de smash burger alles was walgelijk
6 mrt 2024 om 14:43 Heerlijke broodjes. Ook snel en vriendelijk bij het afhalen
11 feb 2024 om 14:35 Three times in a row they got the order wrong. The food is good but I don't want to order from them if I'm not sure they'll deliver what I want
20 jan 2024 om 1:52 Dit is letterlijk het lekkerste broodje dat ik in maanden heb gegeten. Cheesesteak heerlijk mals zo zacht smeuig!! Mij erbij als vaste klant !
16 jan 2024 om 14:38 Ik geef eigenlijk bijna nooit een review, maar ik vond mijn broodje smashed avocado met kip & bacon echt DELICIOUS! Lekker gekruid, malse kip, heerijk broodje, echt perfect gewoon. Een van de beste broodjes die ik heb gegeten.
12 jan 2024 om 14:13 great crunchy sandwiches, quite large too. The pastrami is filled very well, as is the hot chicken. Colleagues were happy with their 'broodjes'.
2 jan 2024 om 18:34 Prima